Idag har jag flyttat över nåtlimningsverksamheten på babordsidan och om jag inte minns fel så hade jag sågat upp två nåt på den sidan för drygt ett år sedan. Ena uppsågningen var helt uppenbar så den har jag limmat idag (alltså först sågat upp igen, cirka en centimeter djupt och sedan limmat i en konisk list 220 cm lång) men hur jag än letade så kunde jag inte hitta spår efter den andra uppsågningen. 3 millimeter bred skåra genom hela bordläggningen och det verkar som den helt gått igen och borden harmonierar helt med varandra så det inte syns vare sig på utsidan eller på insidan..., konstigt. Jag får väl leta igenom dokumentationen, d.v.s. bloggen här för att få svar på om jag drömt en extra nåtsågning eller ej.

Styrbordsidan såg ut så här i morse efter att jag hade monterat bort värmerör och styrlister;

De fem nåtlisterna syns tydligt på bilden men nu är de nerhyvlade jämns med bordets utsida. Ska putsas lite också.

Lite skrapning av babordsidans fernissa hann jag också med innan det var dags att ge sig för dagen.

27 och en halv dags arbete kvar med nya matematiken.

Visningar: 153

Kommentar av Benny Elg den 18 Februari 2012 kl. 20.37

Du "knegar på" :) Kommer du ihåg i plugget när dom kom med den nya matematiken "Hej Matematik" använd för guds skull inte den metodiken då kommer du aldrig att bli klar!

Kommentar av Tor Hedvall den 18 Februari 2012 kl. 21.00

1+1=1

eller ?

det finns alltid tid över med andra ord :-)

Kommentar av Joakim Funhammar den 23 Februari 2012 kl. 20.00

Kul du är nog den första på att slarva bort ett fräst spår :-) men men någon ska va först.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor