Har fixat rätt mycket med Treor under sommaren men allt tar som vanligt mycket längre tid än man tror. Har fixat till en ny framsoffa och nya sidopaneler. Byggde det hela i furu då det är mycket enklare att få tag på och mycket billigare. Baksidan på framsoffans ryggstöd kläddes med mahognyfaner och det blev faktiskt riktigt bra.
Det är inte gott om plats i sittbrunnen så det var inte helt lätt att placera in soffan. Blev en kompromiss mellan utrymme fram och att man fortfarande kan sitta i baksätet. Så sittställningen blev klart 30-tal kan man säga :)

Nytt elsystem har det blivit också. Rev ur det gamla som bestod av blå 1,5mm2-kabel och drog ett helt nytt. Monterade dubbla batterier i en ny batteribox så att man kan ha ett separat till länspumparna. Skönt att veta att all el är nytt så man slipper strul med det framöver. Om någon tycker elsystemet ser bakfram ut så är det helt riktigt. Motorn är engelsk så det är plusjordat...Har beslutat att det inte blir någon sjösättning i år utan jag kommer att göra allt klart ordentlig istället. Det ska in ny bränsletank och nya slangar till kylningen. Sen ska det bli en ny instrumentpanel också då jag tycker den gamla är så ful. Har inte riktigt bestämt hur den nya ska se ut ännu.

Visningar: 212

Kommentar av Håkan den 5 September 2018 kl. 16.12

Kul att se fler uppdateringar av projekt här på sidan!

Det där kommer att bli kanon, Johan! :)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor