Visningar: 296

Kommentar av Andreas Widell den 13 Oktober 2011 kl. 7.45

Hittade den också för någon vecka sedan. Tipsade Jan och han trode att det var någon han sett tidigare på blocket.

Jag tyckte dock att det var lite långt att åka från Stockholm för att titta på den.

Kommentar av Jan Sundstedt den 13 Oktober 2011 kl. 7.54
OM det är samma exemplar som jag var och tittade på för sex år sedan, så slutade det med att ägaren skänkte bort båten. Alla spekulanter han hade haft var ute efter trailer och/eller motor. Jag tyckte den såg OK ut, men hade innan inte förstått att den var i plast - det var först när jag såg den och då var det inte intressant.
Kommentar av Peter Stålblad den 16 Oktober 2011 kl. 13.34

Synd det är så förbaskat långt ner

Annars hade jag nog köpt den :o)

Jag har ju redan en Cyklon5:a i plast

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor