Nu säljer jag min ena Speedy - konstruerad av min farfar Åke Sundstedt för Teknik för Alla 1960. Speedyn är fullt körbar, men saknar ratten på bilden. Den har för stort affektionsvärde för mig för att jag ska kunna sälja den, eftersom farfar har gjort den. Ge mig ett anständigt bud och Speedyn är din!

Se bilden i fullformat här: https://storage.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/2936205552?prof...

Visningar: 513

Kommentar av Robert Sollare den 25 Augusti 2013 kl. 18.12

Nu förstår jag inte ?........

Båten har ett för stort affektionsvärde för dig för att du ska kunna sälja den.

Helt OK det förstår jag precis.

(Jag har mycket efter min farsa som aldrig kommer att säljas av mig  ;-))

Men du vill sälja den ändå ??.....

Kommentar av Per-Åke Olsson den 25 Augusti 2013 kl. 19.33

Det är ratten som har för stort affektionsvärde... därför följer den inte med båten vid köp.

Kommentar av Helena Sund den 25 Augusti 2013 kl. 20.37

Helt rätt Per-Åke! Pappa har en likadan ratt - farfars sista tävlingsratt - och jag har en sån också. Farfar har alltså formgivit och tillverkat ratten. Jag har en annan Speedy, som jag vill behålla. Därför försöker jag göra mig av med den här.

Kommentar av Robert Sollare den 25 Augusti 2013 kl. 22.27

OK.....   :-)

Kommentar av Peter Stålblad den 26 Augusti 2013 kl. 12.51

AHA då har alltså farfar inte byggt båten utan ratten då

 

Kommentar av Jan Sundstedt den 26 Augusti 2013 kl. 14.30

Stämmer bra de' Peter! Pappa byggde inte så många båtar själv. Han konstruerade och lät andra bygga åt sig. ;-)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor