Förra helgen blev bara slipning och spackling av däcket. Nu i helgen har jag fortsatt at slipa. Kommer behövas en hel del slipning till…

Har även spacklat motorbrunnen. Känns inte som om det blev riktigt som jag har tänkt mig. Men det är bara att slipa lite till. Det är betydligt svårare att spackla ett trångt utrymme.  Jag har även tillverkat och satt fast ramarna till bensintanken och batteriet.

Fortsatte att plasta när jag ändå var i gång. Nu var det skrovets sidor där motorn sitter. Spacklade dessa förra helgen. Så nu var det bara att lägga på epoxi och väv. Detta kommer bli en bra yta att spackla det sista emot.

Visningar: 343

Kommentar av Robert Sollare den 15 April 2012 kl. 19.52

Har du provat Biltemas Epoxyspackel som blandas 1:1 ?

Kan byggas upp till 2,5 cm utan att krympa samt att det både sitter som BERGET och det utan att bli glashårt ! Jag spacklade både akterspegeln och fören på min Madcap racer båt i plywood med detta spackel. Inte en spricka, inte ens som ett hårstrå !  Mycket , mycket prisvärt samt att det inte luktar ett skit !  Prova du blir inte besviken !

 

 

Kommentar av Niklas Bruhn den 16 April 2012 kl. 7.45

Jag använder faktiskt Biltema spacklet. Kan bara hålla med funkar mycket bra.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor