I dag var det kallt, Hade garagedörren öppen under stora delar av dagen för att få ut lite slipdam. Nu är i alla fall den blå färgen ett minne blott.

Tog stora delar av förmiddagen att få bort allt. Största projektet var att få motorbrunnen fri från gammal färg. Här hade gamla ägaren förstärkt med glasfiber. Troligen hade en vinkelslip använts tidigare för det var väldigt mycket groppar. Passade även på att slipa handskfacket.

Tillverkade en träbit som ska sitta som fäste till en kommande stävögla. Denna sattes fast samt hållaren för gasreglaget. Sågade till ribbor som ska bli till ram för bensindunk, batterihållare samt hållare för den främre soffans ryggstöd.

 

Avslutade dagen med att spackla hela däcket. Nu börjar man se en helhet. Inte en massa olika färger och lagningar. Ska bli kul att få slipa till spacklet och lägga första lagret med grundfärg snart! Men det kommer nog kräver en hel del slipning och lite spackel till innan dess.  

 

 

Visningar: 198

Kommentar av Ulf Lindén den 2 April 2012 kl. 11.55

Imponerande arbetsinsats, verkligen! Lycka till med fortsättningen!

För den som inte mäktar med en sådan här omfattande renovering, framstår K-märkta LOOPING II för endast 47.000:- som ett riktigt "klipp"!

Kommentar av Niklas Bruhn den 2 April 2012 kl. 16.00

Tack!

Med facit i hand så hade det nog blivit billigare att köpa din båt. Men den var ju inte till salu då ;-)

Det var din båt som fick mig att leta efter en IW, Såg en artikel i Klassiska båtar om K-Märkning för några år sedan. Hoppas den hittar ett bra hem!

 

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor