I torsdags började jag behandla undersidan på durken med epoxi. Eftersom jag var tvungen att skarva durken längst bak så hade jag lite problem med att få en bra passform mellan skivorna när de skulle limmas samman. Det fick bli några skruvar och en bit av plywoodskiva som sattes under durkaran. Nu hoppas jag bara att jag får bort skruvarna på söndag.

Gjorde även klart den lilla brunnen som ska vara i durken. Det kommer att krävas lite mera slipning men det gör jag när durken sitter som den ska.

Har inhandlat ett par små inspektionsluckor för att kunna vädra och inspektera i fall något händer efter durken är permanent monterad. Passade även på att köpa en skrapa. Tänkte testa att skrapa bort färgen på båten för att eventuellt kunna slippa lite slipdam om det är möjligt.

Visningar: 187

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor