Rädda en Vindö från skroten - ett bra objekt - nu med bilder

Ring numret i annonsen här och säg att du tar den. Det skulle jag ha gjort om inte förrådet redan bågnat. Läs mer om statusen i Stefan LIndbergs inlägg nedan. Han har varit och tittat på henne.

Visningar: 92

Kommentar av Anders Værnéus den 24 September 2010 kl. 21.50
Lägger du ut några bilder stefan?
Kommentar av Mattias Karlsson den 24 September 2010 kl. 22.55
Spring pöjka spring! annars måste vi nog rycka ut från norr!!
Kommentar av Anders Værnéus den 25 September 2010 kl. 0.03
Vad väntar ni på? Annonsen är fortfarande kvar. Snart lastar jag av lilltrailern och styr mot Stockholm... ;-)
Kommentar av Anders Værnéus den 25 September 2010 kl. 11.38
Väl talat Stefan. Vem hämtar? Kom igen - vi måste bocka av så här bra objekt när de dyker upp...
Kommentar av Johan Hansson den 25 September 2010 kl. 13.21
Samma här ..... fullt överallt.... men det måste finnas någon här som har färre än 8 båtar .. :D haha... mitt hinder är min sambo som sa stopp vid 8 nu har jag 10 ... annars så hade trailern varit kopplad för minisemester till Nacka...
Kommentar av Henrik Sandin den 25 September 2010 kl. 15.01
Jag har pratat med dem och åker ned och hämtar båten nästa helg om ingen annan hinner före. Är ny här, men har haft en hel del kontakt med Michael Hackman under sommaren. Har hållt på med träbåtar i 8 år mest som hobby, men tack vare honom har jag nu tagit tag i det lite mer seriöst och skaffat industrilokal uppe i Söderhamn. Detta blir bara 3e båten i mitt garage, så jag har plats över.
Kommentar av Mattias Karlsson den 26 September 2010 kl. 19.10
Numreringarna sitter överallt! tex under den uppfällbara sitsen vänster fram, kanten på plyfan i aktersoffan (som troligen inte finns kvar i detta fall), under durkar mm, stämplat / brännt med såna där gamla vanliga lösa siffror.
Lycka till Henrik, ska försöka lägga ut lite mer bilder på min egen, kan ju vara bra i ditt fall då dom flesta beslagen, ratten o instrumenteringen mm verkar saknas så att du vet vad du ska jaga...
Kommentar av Henrik Sandin den 26 September 2010 kl. 22.46
Kanon! Tack för hjälpen! Och bilderna skulle jag uppskatta väldigt mycket Mattias! Har en del gamla bilder själv också, då min far gjorde i ordning en Vindö i mitten av 70-talet och dokumenterade en del av arbetet. Tydligen så fanns det övergivna exemplar redan då. Har ju en liten förhoppning om att jag ska hitta spår av bokstäver som bildat namnet "trean" på akterspegeln då båten verkar närmast identisk med den han gjorde i ordning.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor