Svedea Båtförsäkring blir officiell partner till Båtmässan i Göteborg.
Företaget är helt nytt på den svenska marknaden. Startskottet går i januari och målet är att bli nummer ett på båtförsäkringar i Sverige.
– För oss är det viktigt att nå ut till båtägarna snabbt och effektivt. Det gör vi som officiell partner till Båtmässan. Det är ju på Båtmässan som säsongen börjar, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef på Svedea.

Båtmässan, som arrangeras 5–13 februari på Svenska Mässan i Göteborg, ser fram emot ett samarbete med Svedea Båtförsäkring.
– Båtmässan är ett fantastiskt forum för alla som vill sälja båtlivsprodukter och bygga varumärke. Vi är glada för att företagen ser den marknadsmässiga framgång som en medverkan på båtmässan kan ge, säger Bengt Wallin, mässansvarig för Båtmässan i Göteborg.

Bakom Svedea står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re. Ett första kontor har redan öppnats i Stockholm och ytterligare ett öppnas snart i Göteborg.
– Det här är den största satsningen på båtförsäkringar som gjorts i Sverige någonsin. Under de senaste tio åren har båtförsäkringsmarknaden varit ganska statisk. De flesta båtförsäkringar ser likadana ut. Därför ser vi att det finns plats för en ny aktör som kan lansera nya försäkringsprodukter anpassade efter kundens behov, säger Jonas Roberts.

Båtmässan arbetar intensivt med att skapa ännu bättre förutsättningar för utställarna att göra affärer på mässan.
– I en allt mer digitaliserad värld har det visat sig att det personliga mötet är oslagbart när man ska göra affärer, säger Bengt Wallin.

I avtalet ingår att Svedea Båtförsäkring ska synas i Båtmässans marknadsföring och på olika platser i mässhallarna. Företaget kommer också att ha en egen monter på mässan.

Visningar: 57

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor