Förrförra onsdagen tog jag upp Ninni och ställde upp henne efter lite bök med stöttningen och Subliften.

På fredag morgonen tog jag ovanstående bild och sedan vidtog jobbet med mitt kombinerade PlockePin och Meccano för att få upp huset runt jakten. På eftermiddagen fick jag hjälp med att få upp de tunga pressarna på taket, Tack Anton!

På kvällskvisten såg det ut så här:
Nu får hon stå såhär med täckning ner till vattenlinjen och runt första december täcker jag sidor och gavlar då hon förhoppningsvis har torkat ur tillräckligt. Under tiden ska jag städa ur lite och så börjar den härliga underhållssäsongen och nu ska jag göra en bra inredning!

Jag har också ambitionen att försöka underhålla er kära läsare med mina framsteg, misstag och vedermödor under arbetet :-)

Visningar: 225

Kommentar av Håkan den 15 Oktober 2012 kl. 13.14

Imponerande!

Kommentar av Emil Nordlindh den 22 Oktober 2012 kl. 10.09

Härligt Tor! Ska följa ditt arbete.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor