Vilken typ av färg jag ska ha då jag målar min lillskär invänd, har ej målat på plast tidigare.
Ska man behandla eller slipa innan ?

Tacksam för all hjälp jag kan få:-)

 

MVH

 

Stefan

Visningar: 320

Kommentar av Åke Karlsson den 23 September 2011 kl. 10.38

Ett tips om man är osäker på hur man skall gå till väga är att gå in till en båtbutik eller färghandlare där dom säljer båtfärger o dyligt .Ta tex. InternationaL som ger ut en liten bok som heter Metodboken ochär gratis ! Där kan du läsa steg för steg hur du skall gå till väga mm. Brukar ta en ny varje gång jag är på

båtmässan . Lycka till

Kommentar av Mats Calmstierna den 19 December 2011 kl. 22.53

använd internationals danboline i botten på insidan, den är bra och kräver inget direkt förarbete heller. Du frågade i en annan tråd om vilket träslag det är på din lillskär, det är mahogny, rutramarna i alla fall, inredning kan vara teak eller vad som helst, jag har en likadan båt fast jag har kommit lite längre i renovering än dig

Kommentar av Stefan Stran den 20 December 2011 kl. 0.10

Kanon, har du några bilder på din båt?

 

God jul! :-)

Kommentar av Stefan Stran den 20 December 2011 kl. 0.13
Såg dina bilder på din sida:-)

har du fler så är jag intresserad, vad har du för motor?

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor