Tänke åka ut till sommarstugan med båten i går, men kom på andra tankar då jag stod på bryggan. Vattenståndet var -60cm igår och båtarna stod fast förankrade i bottengyttjan. Jag kan bara konstatera att vi har väldigt grund skärgård här på den finska västkusten. Som tur är kommer vattenståndet att normaliseras under dom kommande dagarna. Vi behöver varje centimeter av vatten här!

 

På träbåtsfronten inget nytt. Har gjort preliminära planer inför renoveringen, mest i huvudet om vad som ska göras och i vilken ordning. Har en par ställen på båten där jag behöver lite råd och hjälp om vad som är bäst att göra. Jag ska försöka knäppa lite bilder och ladda upp här så kanske ni kan hjälpa mig.

I övrigt önskar jag alla en trevlig helg!

-Robert-

Visningar: 234

Kommentar av Uffe Nyman den 31 Maj 2014 kl. 20.44

Verkar ta ett tag innan nöulon (proppen, dyvikan) är på plats igen. Prognosen antyder att vi snart är nere på -45 cm igen. Och jag som har ny propeller...

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor