Plötsligt låg det en gammal bild på SCB. Under den en efterlysning från medlemmen Lennart Keberg som skriver såhär: "Hej, Bifogad bild visar den båt som min far byggde i slutet av 30-talet. Han var möbelsnickare och byggde denna båt som gjordes i ytterligare ett ex av hans kompis. Skulle så gärna vilja hitta denna "marina möbel"? Har någon sett båten så kontakta mig.Hälsningar Lennart.

Bilden Lennart lade upp var denna:

Minnets karusell började snurra. Det var något bekant över båten. Och efter en stund så hade hård-disken hittat en trolig koppling. Kan det vara så kul att båten Lennart efterlyser är den lilla racern Matilda som vår medlem William Kurtson-Bellman just nu håller på att renovera. 

Vad tror du? Är det samma båt som nu fått sin historik tillbaka? Det vore ju fantastiskt om så var fallet. Fortsättning följer

Visningar: 559

Kommentar av Lennart Keberg den 15 December 2015 kl. 10.54
Hej
Blev idag uppringd av William, helt magiskt. Det är över sjuttio år sedan. Kollade de bilder som han lagt upp från renoveringsarbetet. Vacker båt! Jag vet att det finns flera kort på båten men det kan också finnas oftamkallade negativ. Min pappa var även en hängiven fotograf. Så fortsättning följer. Tack för din uppmärksamhet.
Hälsningar Lennart
Kommentar av Johan Wahlgren den 2 Januari 2016 kl. 13.43

Vilken fullträff! Kul o läsa o se bilder från både idag och för sjuttio år sedan :) Skulle vara roligt o se lite av de gamla bilderna framöver... william ser ju ut o göra en jätte fin renovering :) riktigt häftig båt!

Allt gott Johan

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor