I lugnan ro gled vi fram på ett helt stilla Mälaren i en gammal segelbåt, plötsligen dök det upp två vattenskotrar som körde så nära att vi blev dyngblöta, vi hytte till dem, då vände de och körde framför fören samt aktern samtidigt och gjorde piss-off tecken, men i samma stund lyckades de köra in i varandra i typ 20 knop då de möttes från var sitt håll, den ena snubben flög typ 10 meter medan hans skoter singlade runt i luften som en en vindklippt papegoja, den andres skoter blev halvmosad, å mitt i allt det där ville de plötsligen ha hjälp,,,,,,,,,,,,,,

Visningar: 442

Kommentar av Janne Hansson den 19 Augusti 2011 kl. 7.39
...Det måste räknas som den totala förnedringen för grabbarna om du gav dom lift. Hjälpte du dom hem eller till närmaste öde ö?
Kommentar av Marcus Winberg den 19 Augusti 2011 kl. 8.33
karma! Om dom inte gjorde sig illa så måste det ha känts skönt!
Kommentar av Stellan Egeland den 19 Augusti 2011 kl. 9.07

Förutsatt att skadorna sträckte sig till en fläskläpp, så låter det som humor av rang!

När jag var ung och hetsig i stadstrafiken rök jag ihop med en gumme som skulle tränga sig. medans vi tuppade oss med varandra så körde jag in i min arbetskamrats bil... Kändes lite förnedrande, men gubben fick sig ett skratt! Numera brukar jag släppa in bilarna istället.

Kommentar av Bo Wahlström den 19 Augusti 2011 kl. 9.41

"Divine Justice" eller "Somlig straffar Gud med detsamma"

 

:-)

Kommentar av Joakim Funhammar den 19 Augusti 2011 kl. 10.10
Tyvär finst jag va fa_ ska man !! de är så jävla onödigt de fins got om plats för alla men tyvär så finsdom överalt både med motor och utan ortoligt tråkigt .
Kommentar av Lasse Modin den 19 Augusti 2011 kl. 14.58
Finns många idioter tyvärr. Man ser dom oftast när man själv seglar och jag brukar ta kort på dom som kör riktigt nära. Kan bli en kul visning på KMK:s årsmöte, eftersom de flesta är medlemmar... ;-)
Kommentar av Inge Andersson den 19 Augusti 2011 kl. 17.48
Jag hade vänligen ställt upp med min blyplätt i deras förtamp ... :)))
Kommentar av Joakim Funhammar den 20 Augusti 2011 kl. 8.29

Vist du har delvis rätt i de här men de borde va en egen drift att hjälpa och av hjälpa problem och konflikter

Jag brukar stanna om en bil står efter vägen även om en båt ser ut att ha problem frågar jag. jag kör inte nära segel båtat om de går att undvika och drar ner på våg höjden om någon fiskar.

därför tycker jag med allrär att jag kan bli iri på personer som utmanar andra helt i onödan!

men vist va man en liten vild hjärna när man va ung men jag bad om ursäckt om någon blev iri.

Kommentar av Jon Sundeman den 22 Augusti 2011 kl. 20.19

Om jag hjälpte dem? Jag var ju tvungen kolla om de hade fått några skador (hjärnskador ) som kunde vara livshotande för andra de skulle möta senare på sina irrfärder.

Men visst jobbade det dubbla tankar i mig i den stunden, lite som om två små tecknade figurer dök upp på mina axlar och uppmanade mig antingen att vara empatisk förstående eller köra ner båthaken på dem genom vitala delar av deras,,,,,,,,,,,,

(men det kan jag inte skriva här då denna sida SCB har en uppförande policy, tror jag)

 

Men visst är det så att de bra får köra järnet i farleder?

 

 

 

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor