Vill komma i kontakt med ägaren till denna båt?

Hej

Båten ägdes av min farfar John Ivar Eriksson (född 1894- död 1978). Han ska ha varit en av grundarna till Heleneborgs båtklubb på Långholmen i Stockholm. Vad jag vet så såldes båten till en annan medlem i båtklubben. Båten ska ha funnits kvar länge i klubben men sedan är dess öde okänt. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med nuvarande ägaren eller få tips om var båten finns i dag. Vi har prövat med Heleneborgs båtklubb men där finns den inte.

Det jag kommer ihåg om båten var att den var rak i aktern och att det kan ha funnits något som liknade vindskydd på kajutan precis vid sittbrunnen. Jag känner igen båten om jag får se den.

Bilden är en detalj från en väldigt fin tavla som jag skulle vilja donera till nuvarande ägaren.

Kontakta mig på tommyeklof(at)glocalnet.net om du har någon information. All hjälp mottages tacksamt.
SCB övervakas inte så skicka ett maila. Tack på förhand!

Visningar: 347

Bloggposten stängd för kommentarer

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor