Besökte Båtmässan i Göteborg idag, efter lite letande och till sist fick jag faktiskt fråga så hittade jag veteranbåtarna + att dom fått en egen avdelning - läget genom korridorer o i ett påhängt tält på sidan av mässhallarna.... Hursom JAG har iaf kramat fören på Wiking X ! Sug på den Ni! Personligen och med den invigdes introverta syn så älskade jag avdelnigen Veteranbåtar, om än för liten om än för avsides men ack så väldoftande o med motorstarter av "riktiga" motorer o en riktig samling Goa Gubbar var det värt 6 timmars resa till Göterborg. Resten av vita skrov kan vara det samma men går att vila ögonen på när man sippar på en kall stor stark men inte mycke mer man kan ha dom till.... nja jo vissa montrar hade väldigt "ögonifallande" personal förståss....

Man har iaf fått en dag bland båtar och känns som snön utanför började smälta redan nu så inväntar bara Stockholmsmässan nu i Mars och hoppas på en mer "involverad" monterplacering av veteranerna!

Värt besöket, ja när man hittade veteranbåtsavdelningen annars vete hunningen....

Visningar: 181

Kommentar av Bo Wahlström den 12 Februari 2010 kl. 19.25
Härligt att höra att det var fler än jag som klappade om den gamla damen (Viking X). Måste säga att det var en underbar känsla när man gick i gången ner mot hall V (veteran-hallen) och kände doften av trä och tjära; nu är man på båtmässa på riktigt, besöket i v-hallen gjorde resan värd!
Kommentar av Tom Hemréus den 16 Februari 2010 kl. 21.40
Var också där. Viking X var nice och kul att se! Kul med egen hall till mässans höjdpunkt, även om den var väl liten. Hade förväntat mig liiite mer träbåtar, repslagare, smiden mm. Resten av mässan skummade man igenom ganska snabbt. Många tråkiga plastbåtar som vanligt, men det fanns undantag även där.
Som byggare av radiostyrda modellbåtar är det alltid lika kul att snacka med gubbarna i föreningen La Scala som bygger skala-modeller av allt från snipor till jagare.
Och jo, iögonfallande personal fanns det ju gott om också... ;P

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor