...vad du kan skjuta upp till morgondagen eller någon annan gång!

Ja, dom tankarna kom över mej idag när jag hade oljat klart insidan av Ninni och försökte klura ut var jag skulle lägga alla grejer som låg i sittbrunn och på däck efter att jag plockat ut det ur båten. Jag kom då på att eftersom båten ska ligga still efter sjösättningen och vänta på att svälla ordentligt i tre veckor innan jag mastar på så finns ju tid att fernissa vissa delar då. Alltså gjorde jag om planen igen och strök helt sonika slipning och lackning av sittbrunn och ruff och si nu börjar planen bli hållbar! Det finns också lite luckor för familjeliv i helgen som kommer och någon dag under påskhelgen :-)

Glatt la jag allt bråte i sittbrunn och så började jag göra rent däcket med skurtrasa och vatten, det hade samlats en del smuts trots att hon varit täckt med presenningar en lång tid. Efter lunch hade det torkat upp hyfsat på däck och slipmaskinen kom fram. Luftfuktigheten steg under eftermiddagen när ett ordentligt regnväder drog in och det kändes bra då slipningen dammade en del. Jag hann inte riktigt klart med hela slipningen utan får fortsätta i morgon igen och kanske kan jag lacka däcket på eftermiddagen?

Vy ner genom rufföppningen efter oljningen.

Cirka ett dussin arbetsdagar kvar.

Visningar: 115

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor