Stack ner tidigt för att hugga bort överskottet på de 197 propparna som jag limmade dit i tisdags och se om jag behövde komplettera med lite fler proppar på utsidan (några ställen visste jag om men hade inte grepp om hur mycket). 

Det gick bra med huggandet så vid lunch åkte jag hem och åt rester i solen på balkongen, svårt att slita sig därifrån men som tur är försvinner solen bakom husknuten efter ett tag.

Borrade ett gäng nya pluggar på eftermiddagen och åkte ner och började borra upp skador och tidigare missade hål som skulle fixas. Det var fler än vad jag hade trott så hela eftermiddagen gick med att borra olika stora hål och limma i proppar. Först framemot femtiden blev jag klar och kunde packa ihop fast jag hade hoppats på två-tretiden...

 

Nu blir det Valborgshelg med andra aktiviteter!

 

102 och en halv arbetsdag kvar

Visningar: 44

Kommentar av Niklas Hallberg den 1 Maj 2011 kl. 23.26

Hej Tor! Hade vägarna förbi i lördags middagtid och svängde in och tog en titt i hopp om att du var där. Nu var du ju inte det, men jag och grabben tog en liten titt ändå. Jag tyckte det såg bra ut av det jag kunde se från utsidan, och grabben var galet imponerad över hur stor och häftig Ninni är. Han noterade även att Rivals akter var konstig (med hans ögon som aldrig sett en sån förr), men ändå snygg. Kul att han noterade och undrade.

Stolt pappa ser potential i nytillskott av skärgårdskryssarvårdare om några år... :-)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor