CGP-Sällskapet

har som mål ge ägare av Pettersson-båtar en möjlighet träffas under trevliga former och utbyta tankar och erfarenheter. Sällskapet brukar träffas två gånger om året: sommarmötet som går av stapeln sista helgen i juli samt vintermötet i slutet av januari. Den som har Petterssonbåt och är intresserad av medlemskap kan kontakta Mait Knuts.Telefon kvällstid 08-590 854 58

Sommarens begivenhet gick av stapeln på motorbåtklubben Tre Kronors fina klubbholme i östra Mälaren. Ca 17 båtar av CG:s skapelser uppenbarade sig och traditionsenligt dukades sillunchen med tillbehör upp på långbord vid bryggan.

Kl 13 höll Mait Knuts ett välkomsttal och församlingen skålade i punsch, båtägarna presenterade sig själva och sin besättning, båtarna fick förstås också en kortare beskrivning.

Under eftermiddagen klättrade vi runt i båtarna och bjöds på mer ingående besiktning av Petterssons konstruktioner, på Petterssonskt vis även något innanför västen...

Vid 19-tiden var det grilldags och kvällen fortsatte på ett väldigt familjärt och varmt sätt i sommarkvällen. Småbarnen satt i olika knän och skojade med nya bekantskaper och hundarna fick springa runt och lattja med varandra. Kort sagt: rena idyllen!

 

 

 

Visningar: 383

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor