BÅTEN ÄR KLAR - SPORTY 1962 MINT Co

tjena grabbar!

Idag är båten äntligen färdig, det ligger måånga hundra timmar bakom detta jobb jag gjort från grunden, 95% av alla skruvar är bytt och reglar m. är bytt till ek, renskrapad och slipad, betsad, fernissad, ny instrumentpanel, ljudbygge, nylackad och servad motor och hydralik, nyrenoverad trailer allt helt nytt blästrad lackad nya hjul, lager vinch, stödhjul, allt man kan byta stort sätt på ekipaget!

kommer mer bilder imorgon när den rullas ut från 9 månader i bunkern!

Kommentera gärna!

Visningar: 201

Kommentar av Jan Sundstedt den 18 Juli 2012 kl. 22.18

GRATTIS Kim! Ska bli kul att få uppleva henne på Fri Fart!

Kommentar av Kim den 19 Juli 2012 kl. 5.11
Hej Jan! Tyvärr slutar jag inte först kl 2 på lördagen så det blir inte fri fart för mig iår, men om du vill kan jag dra dit henne på trailer, jag har ändå tänkt åka dit o titta o prata med alla Goa gubbar :)
Kommentar av Jan Sundstedt den 19 Juli 2012 kl. 6.46
Vore kul att få se henne, men vi bor ju inte å långt från varandra så de bjuds nog andra tillällen!
Kommentar av Anders Værnéus den 20 Juli 2012 kl. 7.13

KIM - grattis till jobbet. KOm gärna dit med henne på trailer. Skulle vara helkul att få ha henne där - om än på land. Kom gärna förbi med henne tidigt lördag eller på fredagen redan så ställer vi henne på en bra plats. Välkommen!

Kommentar av Kim den 20 Juli 2012 kl. 7.41
Tack anders! Jag prata med chefen och jag kan nog få ledigt nästa lördag bara för fri fart, om det finns en plats kvar så är jag väldigt intresserad! Mvh kim
Kommentar av Anders Værnéus den 20 Juli 2012 kl. 7.44

Hej,

i sjön verkar det vara knökfullt tyvärr. Det är sådant tryck på evenemanget i år så det är helt sjukt. Men lika kul självklart. Så i år kan jag inte garantera dig någon plats tyvärr. Hur gärna jag än vill... :-(

Kommentar av Kim den 20 Juli 2012 kl. 8.32
Okej det var väldigt synd hoppas man får se lite fina båtar inte bara gamla plastbåtar. Jag är så rädd om båten nu kanske ödet, förra fick jag en skada om du kommer ihåg på min akter/däck pga en gasglad idi*t som gasar vid bryggorna när det ligger båtar för miljoner. Hoppas inte den killen får vara med han borde vara bannlyst för all framtid på frifart.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor