Att åka Solö båt på motorvägen 50 mil är nästan lika galet som att äga träbåt.vi fick ett fantastiskt möte med Mys under 5dar i sommarens Eskader..tyvärr platsade inte vår båt in i Mys classic..
Så vi får vara Supportrar!!
Efter denna fantastiska resa på tre veckor så skall vi självklart komma tillbaks nästa sommar..hoppas då kunna få träffa på fler Solö båtar!!

Visningar: 309

Kommentar av Magnus Kaplan den 13 November 2015 kl. 16.44

Jag tycker att det är skandal att er fina solö inte får vara med i MYS classic! Titta på de större Yachterna, en del är helt ombyggda från original och en del är tom förlängda med fyra fem meter, de flesta är dessutom övermotoriserade med moderna motorer. Jag ger inte ett vitten för MYS regelverk eller dess sektionsordföranden som utesluter fint utförda renoveringar bara för att en del detaljer inte stämmer med originalet! I det här fallet skäms jag över att vara MYS-medlem.

Kommentar av Lennart Bergsten den 16 November 2015 kl. 17.05

Tack Magnus för din komplimang!..den värmer i höstmörkret när jag ikväll skall till båthuset och avkroma vår dam (Myhoney)för vinterns lacklager...vi får se det possitivt..vi får ju vara supportrar ivarjefall.

extra kul var att vi fick vår värdering på båten till 450000:- utav sveriges träbåtselit.

hoppas vi ses nästa sommar mvh Lennart o Annika.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor