Axel är hos sin mor den här helgen så jag får gråta över bordet själv!
Ryggskottet knäppte loss redan i måndags morse och sedan var det bara lite ömt i ryggen, kanske bara latmasken som satte sig på tvären förra helgen? I tisdags meddelade jag båtklubben att Wera inte blir klar till sjösättningen andra maj..... Jobbet kräver närvaro på vardagarna, något jag varit förskonad från de senaste vårarna då jag har kunnat jobba ungefär varannan vardag och det har ju givit många fina vårrustningsdagar :-)

Nåväl, dagens jobb började med att jag borstade rent botten med stålborste, inget kul jobb, färgdammet kryper in överallt. Fördelen med en så liten båt som Wera är att jobbet går relativt fort, Ninnis skrov har kanske fyra gånger volymen trots att hon inte är mer än fyra meter längre.
När jag tvättat av mej dammet och fått en kopp kaffe i magen så målade jag Yacht Praimer på renskrapade ställen på skrovet:

Ganska snyggt med grått skrov oxå.


Dax för lunch i solen och lite snack med klubbkamraterna, måste ladda inför hyvlandet på gråtbordet!

Eftermiddagen ägnades åt det tröstlösa hyvlandet, tycker mej kunna skönja en liten förändring nu, bordet glider in lite längre nu men det glipar oroväckande mycket på ett par ställen där det måste pressas in med våld, mycket våld! Jag får försöka tänka i andra banor och eventuellt ta med domkraften igen.Visningar: 79

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor