Jag köpte min Shakespeare fabriksny från England 1979, några år senare drabbades fabriken av en brand varvid samtliga formar också förstördes. Därefter upphörde sålunda tillverkningen av dessa legendariska och väldesignade sportbåtar. Under många år satt det en Johnson V140 från 1977 på akterspegeln vilken gav ekipaget en toppfart på ca. 46 knop.  Tyvärr blev snurran så pass sliten med åren att den slutligen vägrade att starta, varefter jag sålde  den som reservdelsmotor till en person som ägde en liknande snurra. Allt sedan dess har båten stått i ett garage på en trailer, utan motor. Jag har bott utomlands sedan 1985 men brukar besöka Sverige varje sommar, då jag tar fram båten för allmän skötsel och polering. Åren går och jag tror att tiden är kommen att låta någon eldsjäl ta hand om denna klassiker och ge den nytt liv med en lämplig motor. Skulle någon händelsevis vara intresserad av att köpa båten, går det bra att skicka ett mail till mig för ett bud.

nilsthomas.ahlander@gmail.com

Visningar: 814

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor