Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig här i livet! För ett antal veckor sedan flaggade jag för en Cyklon V till salu. Flera av er visade intresse och jag förmedlade det till ägarna - två bröder i Umeå. Jag var inte alls intresserad för egen del, men omständigheterna ville annorlunda. Jag hade lämnat min egen Cyklonfemma till en båtsnickare för att få hjälp med att byta bottenskivor. Han meddelade mig dock att det inte skulle vara ekonomiskt försvarbart att göra ett sådant byte. Jag fattade då ett snabbt beslut att själv lägga ett bud på "Femman" i Umeå. Till min glädje accepterades budet, och nu står ekipaget - byggt i Undersåker - på vår garageuppfart. Jag har också fått kontaktuppgifter till den numera 71-årige byggherren, så här ska telefoneras!

Visningar: 414

Kommentar av Inge Andersson den 30 Juni 2013 kl. 11.15

Grattis till båten Janne !, fin motor :-)

Kommentar av Jens G. Johansson den 30 Juni 2013 kl. 18.03

Undersåker, inte långt från min hemstad! Grattis till köpet!

Kommentar av Hans Sanne den 3 Juli 2013 kl. 16.25

Perfekt motor och vilken tur att du fick båten. Min kompis bygger en Cyklon V hoppas den blir klar nästa sommar till Fri Fart. Med en 80 hk Marcury. Hjälm och G-dräckt erfodras.

Har renoverat en Crescent moped 1962 som jag fick av min barndomskamrat. Klar idag. Men ej startad.

Vi ses på Fri Fart. Ha det.

Kommentar av Jan Sundstedt den 3 Juli 2013 kl. 17.09

Läcker moppe Hans! Jaså ett Cyklonfemmanbygge i väst. Vem är din kompis? Finns han här på SCB?

Kommentar av Hans Sanne den 4 Juli 2013 kl. 20.31

Givetvis. Lars K. Det kommer att bli en pärla. Den som väntar..........

Kommentar av Jan Sundstedt den 5 Juli 2013 kl. 0.09
Jaså Lars K ... han bygger ju t.o.m en Storfemma! DEN bli spännande att få se!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor