Som jag antydde i förra inlägget så tar vårrustningen mer tid än jag hade till förfogande så inredningen får nog vänta på bättre tider.  Det blir en sommar till utan inredning men det får ordna sig på något sätt.

Vårrustningen kanske inte ska ordas så mycket om men jag har hunnit långklossa friborden, tittat över botten och mönjat på några ställen där träet är i dagen. All fernissa är slipad och allt utom sittbrunn är fernissat så nu är det bara resten kvar men det är en annan historia.

Det enda jag hunnit på inredningen är att hugga propp på de tre inredningsbitar jag börjat med.

Återkommer när jag gjort något mer på inredningen :-)

Visningar: 108

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor