"Smedjebackens Båtklubb" bjöd på en fantastisk dag i Glädjens tecken.Tack för att jag fick vara med! Jag delar med mig av några bilder här: http://picasaweb.google.se/cyklonboats/ModellAISmedjebacken2010?fea...

Visningar: 64

Kommentar av Janne Hansson den 14 Augusti 2010 kl. 21.54
Fy fasen vad häftigt det såg ut. Måste försöka pallra mig dit nästa år...
Kommentar av Anders Værnéus den 14 Augusti 2010 kl. 22.23
Verkar vara ett måste nästa år. Kul - det börjar finnas en hel del kul evenemang i Sverige nu för tiden... :-)
Kommentar av Jan Sundstedt den 15 Augusti 2010 kl. 8.04
Absolut att jag åker dit nästa år igen. Då stannar jag över natten, så att jag kan vara med på knytkalaset också. :-)
Kommentar av Inge Andersson den 15 Augusti 2010 kl. 13.20
Lite rundbana över det hela !! oj oj vad man blir åksugen !, helt underbara båtar och motorer !.
Kommentar av Lennart Silfverin den 15 Augusti 2010 kl. 15.10
Hej Kamrater!
Tack Janne för ditt deltagande igår, det var kanon! Alla riktigt nöjda efter dagen och vi ser redan nu fram emot nästa års race....(hoppas på många nya utmanare!) Jag mailar bilder och skickar dig artikeln från Dala-Demokraten.
/Lennart

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor