Man lär sig aldrig! varför börja i sista minuten.

Har suttit och läst om er alla: helt otroligt vilket arbete ni lägger ner. och vad otroligt duktig alla är.

Tittade över båten innan jag stoppade undan den för vintern. Tänkte att det inte var så mycket jobb med den.

Men OJ vad jag fick svälja dom orden. Fören helt upp rutten så den var jag tvungen att fixa. fönstren har jag byggt sargar till så jag har något att sätta fast dom i. inner taket, ja vad ska man säga förgående ägare har haft läckage. och i stället för att riva det gamla så har dom byggt ett nytt utanpå. så jag rev det gamla och byggde nytt. (invändigt) . Alla fönster borttagna och omgjorda.  Men nu börjar jag se ljuset och förhoppningarna är ju att kunna sjösätta inom några veckor. Men helt klar värt det......

Visningar: 41

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor