For 5 år siden fant jeg en annonse på Finn.no for båten under. Ved første øyekast tenkte jeg ikke noe videre over båten annet enn at den hadde sett sine beste dager og at den som kom til å kjøpe den ville få en j.... jobb med å renovere den. Men når jeg kikket nærmere på bildene begynte jeg å bli interessert, det var noe kjent over linjene og detaljene på båten.  Kunne dette være "Steggen" en båt familien eide på midten av -30 tallet ? Eieren ble kontaktet, men kjente ikke båtens historie så jeg kom ikke noe lengre der. Båten ble solgt og ny eier fikk med seg navnet og telefon. nr. mitt. En stund senere kontaktet den nye eieren meg. Vi møttes og jeg fikk kikket på båten uten å bli klokere. Min pappa som husker båten fra han var liten kunne heller ikke bekrefte eller avkrefte om dette var "Steggen". Jeg har studert bildene og det er mange detaljer som stemmer slik som beslaget på eksos utløpet i hekken, plasseringen av skylightet på fordekket øret/steppet i dekket og forover lutende hekken, men er det samme båt ?

 

Bildene under er hentet fra annonsen på Finn.

 

Her er noen flere bilder av Steggen tatt sommeren 1935

 

 

Visningar: 134

Kommentar av Anders Værnéus den 20 Maj 2011 kl. 21.15
Anders - jag fick erbjudande om att få denna båt i förra veckan - bortskänkes mot avhämtning. Ska leta fram data...
Kommentar av Anders Johnsen den 20 Maj 2011 kl. 21.19
He he, det tilbudet har jeg også fått.......
Kommentar av Anders Værnéus den 20 Maj 2011 kl. 23.01
bra - då slipper jag leta... :)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor