Influensa och elände ;) mitt i renoveringen.

Jag hade sett fram emot denna helg inlåst i båtskjulet ...OCH VAD HÄNDER :( Vaknar på fredag morgon med 39 graders feber och ont i halsen......Detta kan bara inte hända tänker jag och går in för att väcka min dotter...Hon är smällhet och lika ont i halsen som jag.

Det vart en helg nerbäddad i soffan för oss båda.

Till mina klubbkamrater på Heleneborgs båtklubb vill jag bara säga att jag har INTE gett upp utan jag är däckad!!

Ha en trevlig söndag allihopa...

Visningar: 109

Kommentar av Birger Edelberg den 20 November 2011 kl. 16.15

Krya på Dig!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor