haha ja köpte färg...och är färgblind!

tjena! igår la jag sista lagret fernissa international perfection plus. Det ser bra ut till 99%, det går polera upp sista ytan små jävla damkorn m.m :(

Började måla botten idag med grundfärg, trångt och fy satan vilken stark grundfärg, tyckte fernissan lukta starkt men denna är dubbelt värre, sen hade jag beställt grå, och fick grön, haha jag är röd grön färgblind så läste på burken grön va fan, men ringde dom jag köpte den av och jag ska minst 2 lager vit international trilux, så det är ingen fara det kommer absolut inte synas igenom ändå :)

Visningar: 139

Kommentar av Inge Andersson den 27 Juni 2012 kl. 18.29

Kim .. har du båten liggande i sjön hela säsongen eller trailar du den ?

Kommentar av Kim den 27 Juni 2012 kl. 20.54

jag trailar den, låter den inte riskera vandalism och onödigt slitage =) internationals trilux är den starkaste bottenfärgen för snabbgående trailerbåtar, kan ju inte bli mer precis vad min är :)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor