Härom kvällen hade jag kalas tillsammans med några arbetskamrater på vår altan. Vi höll på långt in på kvällen, och när gästerna gått och det var sängdags berättade min fru Kerstin att hon minsann haft herrbesök medan jag satt ute med gästerna. En man, som vi överhuvudtaget inte känner, ringde på dörrklockan. När Kerstin öppnade dörren stod han utanför med ett USB-minne i handen. Han hade varit med kameran på årets upplaga av Fri Fart och kände till mitt namn som medarrangör. Han hade sedan tagit reda på var jag bor och helt enkelt sökt upp mig för att dela med sig av sina bilder. Snacka om generositet!

Fotografen heter Bengt Åke Pettersson, och vid en senare mejlkontakt gav han mig OK att dela med mig av bilderna. Så här är de nu. Håll tillgodo ... tyvärr inte med alla årets ekipage, men de bilder som finns är riktigt bra, tycker jag. Om ni använder bilder i något sammanhang förutsätter jag att ni namnger fotografen!

https://plus.google.com/photos/110251174223828235344/albums/6047109...

Visningar: 185

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor