Är inne här och ser att många efterlyser sina gamla båtar, eller andra båtar man har minnen med, så nu gör jag detsamma.

1998 sålde jag en salongsbåt som sedan bara försvann. Tyvärr var jag inte med när köparen hämtade den med lastbil då jag för tillfället var i USA. Slarvig som jag är så har jag heller inga papper kvar från köpet, men jag vill minnas att köparen bodde i Upplands-Väsby. Kanske hamnade de där eller också försvann den utomlands. Jag bifogar några bilder.Hämtning vid Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb efter det vi köpt båten.

Visningar: 327

Kommentar av Anders Værnéus den 11 Oktober 2012 kl. 21.45

Janne - får meddela att hon seglar söderut numera. Sprang på henne i en annons från Holland/Tyskland för något år sedan. Har den ngnstans. Undrar bara var?

Kommentar av Jan Ölander den 11 Oktober 2012 kl. 21.53

Oj här går det undan :) Tack Anders för snabb respons. Det verkar alltså som hon kom hem igen efter ett antal år i Sverige, vad jag kom fram till vid lite efterforskningar (för internet) var att hon med stor sannorlikhet var ritad/byggd i Tyskland (men jag kan ju ha fel igen).

Har du någon ny info om Våg?

Kommentar av Anders Værnéus den 11 Oktober 2012 kl. 21.58

Ja då är ju cirkeln sluten. Kul.

Om Våg har jag inget faktiskt. Knäpptyst sedan hon försvann från tomten. Kan vara dags att ringa lite igen. Vill du ha henne tillbaka?

Kommentar av Jan Ölander den 11 Oktober 2012 kl. 22.11

Att vilja är en sak men att göra något av viljan är något annat. Så hjärtat säger ja, men hjärnan säger för en gångs skull nej! Hoppas bara någon orkar med att sätta henne i stånd igen, en jäkla läcker båt

Kommentar av Jan Ölander den 21 Oktober 2013 kl. 10.30

Fallet är löst vart båten tog vägen. Tack Anders för repotaget om svenska båtar i Holland i Klassiska Båtar, hon finns med på ett par ställen i det. Lever idag under namnet 'Matta Harry'!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor