Tjena! tänkte bara slänga ut en blänkare här att om det är någon som har en mahogny racer som bara ligger och förfaller så skrik till!  Jag är på jakt efter något som jag ska renovera fram över och det ska väl vara i stil med okända m eller krull ;) inte allt för långt! typ 5-6 meter;) 

MVH Marcus

Visningar: 429

Kommentar av Jan Sundstedt den 21 April 2014 kl. 20.09

Hoppsan Marcus .... färdig med plywoodracern alltså och sugen på att ta nya tag. Det finns en StorSpeedy i Borensberg, som du kan få ta över och få fason på om du vill. Kostar gratis! :-)

Kommentar av Marcus Lundin Skärlund den 21 April 2014 kl. 20.13

hahaha ja vill väl inte säga klar men tänkte slänga ut bara en blänkare ifall nån som hade nån liten pärla liggandes å som behövde lite kärlek;) 

okej! hade nog tänkt mig något lite större än det! vill ha något som man kan åka lite längre turer och ändå komma hem i ett stycke;) helst inte plywood;) 

Kommentar av Anders Værnéus den 23 April 2014 kl. 11.07

Boghammar Sporten 1938? Kan det vara ngt? Ett mycket sunt skrov som du kan bygga i original eller göra en speedster av typ Okända M? Finns i mitt förråd och väntar på nu ägare. Kan ta med den upp redan i morgon kanske... :)

Kommentar av Marcus Lundin Skärlund den 23 April 2014 kl. 11.31

Det kan vara intressant! skicka lite bilder på den så man ser hur den ser ut! och vad hade du tänkt i pris? har du lite mått på den så vore de toppen! ;)

Kommentar av Anders Værnéus den 23 April 2014 kl. 12.01

6x1,92 m, Helrenoverad epoxibehandlad botten, fina sidor, tätspantad, finns med en del prylar. Pris 10.000 kr

Kommentar av Marcus Lundin Skärlund den 23 April 2014 kl. 15.29

okej ja det är nått sånt som jag är ute efter! dock inte priset hade tänkt mig någonting runt tusenlappen;) vad är det för saker som ingår? :D

Kommentar av Ulf Lindén den 23 April 2014 kl. 19.38
Hmmmmm! För "tusenlappen" skall du nog inte förvänta dig att tipsen kommer att forsa in!
Däremot är 10.000 för ett ok skrov av känt fabrikat och i skapligt skick ett riktigt fint erbjudande och den summan är en bråkdel av den totala kostnaden innan ekipaget är körklart..... Drivlina, styrning, elsystem, beslag, inredning, ytbehandlingen, etc, etc. kommer att kosta många gånger mer än skrovet. Därför är det viktigt att utgångsmaterialet och därmed slutprodukten är värt den arbetsinsatsen och den ekonomiska investeringen.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor