Visningar: 127

Kommentar av Bernt Nystrand den 15 November 2013 kl. 14.11
Har byggt ett hus i båthuset behöver kunna få limtemperatur.
Kommentar av Micke Öhman den 18 November 2013 kl. 15.39

Sååå, du bygger ett främre ruffskott också...
;-)

Kommentar av Bernt Nystrand den 18 November 2013 kl. 17.37
Suffskottet sitter på det vanliga/ursprungliga stället. Det ser lite konstigt ut kanske men jag har ju förlängt fördäcket och sänkt ruffsidorna . Nackdelen att det blir mindre utrymme i förpiken men detta för att få lite snyggare design på överbyggnaden. Jag har funderat hit och dit hur jag skall använda båten. Just nu tror jag det kommer att bli en förlängd överbyggnad för att få mera "tak" över huvudet. Har sett bild på en Oxelösundare med den designen..
Kommentar av Micke Öhman den 19 November 2013 kl. 9.11

Som denna 30-fotare menar du?

Kommentar av Micke Öhman den 19 November 2013 kl. 9.19

Jag har även sett ett par 28-fotare med ännu längre överbyggnader (en del mer eller mindre efterkonstruktioner som man kan tycka både bra och illa om antar jag...)
:

Kommentar av Bernt Nystrand den 19 November 2013 kl. 9.34
Det är den nedersta bilden jag tänkte på. Funderar på hur man skall lyckas få till det utan att det ser för "mycket" ut. Har sneglat lite på Pettersson och deras salongsbåtar. Genom att korta förruffen/förlängt fördäck har jag vunnit lite exteriört . Kommer att bli en utmaning att få till det.
Kommentar av Bernt Nystrand den 19 November 2013 kl. 9.44
Har inte bestämt hur rutramarna skall se ut. Det var två stora tidigare, kanske göra tre rutor alternativt som ruffen rundad hel rutram. När jag lagt ruffdäcket kommer jag att börja fundera över fortsättningen, har i stora drag klart för mig hur det skall bli,men när man riggar upp mallar ser man bättre.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2019   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor