Vi köpte våran "Johanna" för sju år sedan i Borlänge, fast då hette hon "Manjana". Säljaren sa att det var en "Söderkvist" men det har vi fått bekräftat att det inte är. Söderkvist byggde båtar med raka skarndäck, vårat är vågformat. Vi har forskat och vet att båten har varit i Smedjebacken en gång i tiden. Hon är 2.10 bred ca 8 m lång, motor är en Volvo Penta B20. Kanske någon som känner igen henne..........

Visningar: 223

Bilagor:

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Kan vara en Knut Reimers.

Eller en Ljungberg.Men gör mig tveksam, kollat mina böcker, finner då, att namn som  StigTiedeman och Harry Becker, kan också stämma!

Villka tips har ni fått??

Lennart Bodén

Tack för tipsen! Det låter intressant det du berättar, vilka böcker har du som du har tittat i? De tips vi har fått är att det kan vara en Iversen, men vi vet inte. Harry Becker eller Stig Tiedeman har vi varit inne på också. Samt att vi har försökt att få fram historik genom de förra ägarna. Har inte varit helt lätt, så vi är väldigt tacksamma för ditt svar. Håller gärna kontakten med dig, vi kan skicka över mer detaljbilder, så kanske det går att få fram mer information.

Mvh Pelle Asp

Hej Lennart

Jag har tagit några bilder på något  som jag inte vet vad det kan vara till för.  Fäst för fender sitter redan lite högre upp. Det sitter en sådan detalj på var sida . Om det kan vara till hjälp med dom här bilderna för att utröna vad det är för båt vi har .

mvh Pelle

RSS

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor