Av en granne fick jag den här båten. Någon som vet vad det är för modell? Lik Ragette, eller annan Wijko-modell - men inte riktigt. Ca 3,75 lång. Enkel plywoodkonstruktion.

På de svartvita bilderna syns farsans liknande bygge från sent -60. Jag ska försöka få till vraket så den ser ut ungefär så. Någon som vet vad den kan grunda sig på för modell?

Det fanns förmodligen många snarlika modeller som liknade Sweet sixteen, för hemmabyggare.

//Morgan

Visningar: 716

Bilagor:

Inlägg i den här diskussionen

Fina linjer på din pappas bygge Morgan ... men det är du naturligtvis inte hjälpt av här. Det fanns ju en hel del olika konstruktioner för självbyggare på 60-talet. Flera av dem var dessutom egenritade och byggdes bara i något enstaka exemplar. Kanske är din båt just en sådan. Jag kan dessvärre inte hjälpa dig, men som skrivet ... jag gillar linjerna på din pappas bygge. Vet du varifrån den konstruktionen kom?
Ja farsans båt var en riktig snygging. Det jag kommer att plocka upp från den är bara färgsättningen, så att den påminner lite. Veti17 vad det kan ha varit för båt, eller varifrån han fick ritningen. Jag var liten när han sålde den, och han är inte i livet idag. Här kommer ytterligare en bild på faderns båt. Oerhört snygg vinkel. Å tack för svar. Verkar vara ett trevligt forum där man kan få mycket bra tips. Vilket kan behövas...
Bilagor:

RSS

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor