Jag lyckas inte få till bilderna så att dom automatiskt syns i blogg- eller foruminlägg. Jag har laddat upp dom där det heter "mina bilder" och provat att kopiera in den länken, men då blir den bara klickningsbar utan att visa bilden. Jag gör såklart ngt galet... ngn som kan förklara?

Visningar: 447

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Du behöver inte ladda upp bilden först.

När du gör inlägget använd knapparna i överkant för att lägga in bilder filmer mm i inlägget.

knappen vid pilen är för vanliga bilder

Lycka till!

Tack. Ok, då är det nog så att det inte funkar på samma sätt på en mobil plattform som på en dator. På surfplattan finns inte de symbolerna. Se bif. Bild (eller bif länk....) Tack ändå.

http://swedishclassicboats.ning.com/photo/image-323?context=user
Ok, om du väljer i meny:n på telefonen/plattan "begär skrivbordsversion" eller motsvarande så kommer knapparna fram.
Testade detta på min telefon nu o det verkar funka :)
Kanonbussigt! Tack!
Vart kan jag ändra till skrivbordsversion på en iPad? Har nämligen samma problem.
Jag går också bet, på surfplattan. Om jag fattat det rätt så funkar det inte med Safari som webbläsare på iPad för att få funktionen med knapparna. Med annan browser kan man komma förbi problemet, har jag googlat mig fram till... men inte löst problemet. iCabMobile var ett tips som löste liknande prob på en annan mobilanpassad sida. Har testat runt med den åxå, men inte fått till det.
Jag får det inte att funka med safari på ipad:en, men med Chrome funkar det utmärkt, i meny:n uppe till höger finns valet "använd skrivbordsversion" då funkar det bra :)
Superbussigt! Tack för tipset.

Om man vill lägga ut bilder &dom bli upp o ner vad är fel. Det funkar på mobilen men inte på paddan. Kan någon förklara  Hur fixar man till det på enklaste sätt

RSS

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor