Behöver lite hjälp med info om vad jag egentligen köpt mm. Skulle ju egentligen inte köpa ngn båt men kunde inte stå emot frestelsen.

Visningar: 188

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

De där blir inte o straffat mera bilder väldigt snygg

Tyvärr är jag ingen guru på detta men gillar träbåtar men där i mot Anders han är en fena på sådant.

Tok koll :-)

Var det inte den Anders V tittade på i torsdags? I så fall, läs mer under blogginlägget "en helt vanlig arbetsdag"
Kul! Jag kollade Anders text och visst är det den båten, fast den var inte till salu i torsdags;-) Nu vet jag ju redan lite mer. Tack!

Mors,

bra köp mannen. Nu har du ngt riktigt roligt att jobba med. Båten har total dokumentation så du behöver inte oroa dig. Ska bara gräva fram den. Kul att du tagit hand om Måsen - det är den värd. Jag har varit med från första dagen då den räddades så det finns att berätta.

Stort Grattis till en kanonaffär

Här har du hela historiken fram tills dess att den stod hos oss på museet ett antal år

Tack! Tyvärr blev bilderna lite för små men det kanske går att titta på annat sätt framöver. Tanken är att försöka få hem henne runt midsommar. Problemet var att hjullagren, på vagnen, var torra osh rostiga. Jag måste därför börja med att fixa dom. En snabb koll på vad de kostar ny visade att det skulle kosta 16000 kr så det blir inte aktuell. Ska putsa, fetta in och seda hålla tummarna.

 

Nu vet jag ju inte vad jag ska göra med min andra "brädhög"(hustruns namn på båten i skjulet)? Skjulet borde ju fungera även för måsen så jag borde tömma det fast vill egentligen behålla båda.....livet är för kort.

Bra köp! bara att gratulera! blir lite avis faktiskt...
Oroa dig inte för att ha två båtar, båtar kan man inte ha för många av, brukar jag försöka säga till min fru i alla fall... (inte alltid det går hem...)

Bild från när hon stod på museet....

Känns skönt att få lite stöd och uppmuntran. Köpet gled inte helt obemärkt genom hushållsekonomin.
Går den inte att skriva in som Mercedesdelar??? ;-)

Hade inte hjälpt. Golfutrustning kanske.

Kan du råda mej om hur jag bäst får båten tät? Tänkte själv inte stryka ngn linolja eller annat utan bara vattna den och hoppas den sväller ihop tillräckligt. Verkar det rimligt?

RSS

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor