Nu känner jag att det är dags att sälja min Snabelnjagaren och ta mig ann nästa projekt. Passa på om du vill ha stans coolaste båt! Inte alla som har en Felkölsracer från 1923 med Marconi-rigg;)Min tanke är att hon ska säljas inom Stockholmsområdet där hon alltid har legat. Lägger ut annonsen här för att jag vill att en vårdande entusiasts  köper och sköter henne.

http://www.blocket.se/stockholm/Fenkolsracer__Snabeljagaren__1923_6...

Visningar: 522

Kommentar av Per Kroon den 12 Augusti 2015 kl. 15.07

Fräck båt! Skulle gärna ha en liknande. Men det funkar garanterat inte att segla med så ofta i Öresund och norrut, eller söderut för den delen. Möjligen om man sätter en stor spann i näven på en extra besättningsman...

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor