Någon som är intresserad av trailer till sin TUNGA båt..?

Jag har två trailer stående.... en som är tillverkad för snipor upp till 4,5 Ton 30km timmen enaxlad med 6hjul, mycket lättkörd trots stora vikter, tillverkad på smidesverkstad av kunnig personal, inget bondsmide! har tyvärr inga bilder på denna trailer... har själv dragit min 3.5 tons snipa med bla Jeep Cherokee samt även med en volvo 940. denna har traktordrag samt dragstång för 50 kula, bara att välja!

priside 10.000 kr...... har kostat mig betydligt mycket mer!

Sen har jag också en trailer som är tillverkad för att passa en Orrskär Standard 26 ... men passar även andra båtar av samma skrovtyp, denna är av boggie typ med justerbar axel justerbara stöttor och belysning, den har även en elvinsch också denna är 30 km kärra. går mycket stabilt på vägen, har kört min orrskär med denna efter en volvo 940 samt en v70, och när kompisen körde med v70´n (tidigare lastbilschaufför) blev han imponerad av hur lätt och fint den hängde med ... även i 130km!... med last!.... byggd för 3 ton.

priside 15.000 kr..... en spotstyver av vad jag betalade för denJag gör inget på priset då trailarna egentligen är alldeles för värdefulla för mig! tänkte lägga dem här innan de hamnar på Blocket.


/Johan

Visningar: 315

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor