God Jul på er alla och en god fortsättning:-)

Tävlingar gillar jag och troligen dom flesta som har en träbåt eller något annat renoveringsprodjekt

Jag har stött på Anders tidigare angående detta men tyvärr utan respons.

Kanske det är svårt att anordna logestiken för att få detta att fungera eller så krävs det kanske tillstånd om vi ska ha priser, men då jag anser(Kanske fel) att detta forum är en privat tillställning för dom som är medlemmar så borde det kanske inte vara något problem.

En Foto tävling och kanske någon årsbaserad tävling skulle i alla fall jag tycka vara kul.

Priset som jag ser det är väl kanske att man kunde få en liten buckla som sitter på sin egen sida , typ som i skolan då man fick sin stjärna( hehe kanske är det därför jag brinner för detta,fick inte många stjärnor..)

 

Fundera på denna julkaramel och kom gärna med fler förslag i ämnet.

 

Tomtefar!

 

Själv har jag träffat tomten och han sa "jag ger dig bara en klapp i flera delar och det är en utbildning och kunskaps kampanj i media om skärgårdsmiljön och allemansrätten i skärgården, en kurs för fritidsfiskare och fiskare i stort om bättre redskap och vad som händer med sånt som blir liggande om man inte tar hand om nät, ryssor,kräftburar mm (som alla nu köper för noll och ingen på Jula osv).

 

Tomten nämde också att jag skulle tänka på några saker som träbåts ägare och båt ägare....(fan vet trodde inte han fanns på riktigt,och så kommer han här med råd?) 

 

Han sa i alla fall så här:

 Att du som båtägare faktiskt använder mycket som inte är något vidare miljövänligt och kanske speciellt du  som har ett antal träbåtar Stefan, Dom flesta som ser en träbåt i vår skärgård tänker på gammla tider och i dom flesta fallen att det är det mest miljövänliga som finns.

 

Tack för den klappen!

 

Men jag förstog tomtefar ja och kysste skutan o sa att allt jag lägger på skutorna i färger och möjor,båtenfärger,oljor,gamal bensin,blyprodukter ska jag ta till återviningen jag!

 

God (Frisk)fortsättning och gott nytt på er alla igen:-)

 

Stefan  

 

 

Visningar: 141

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor