Jag har högtidligen lovat mig själv och inte minst Min Älskade att jag skall hålla mig från båtprojekten över jul, nyår och ett par veckor därefter. I mitten av Januari kan jag då med gott samvete börja pilla på motorn och kopplingen som står under arbetsbänken i verkstaden. Mitt löfte hindrar ju inte att man drömmer och planerar lite...

Pillade lite på ett par blåsor i färgen på skrovsidan. Jag har alltid levt i tron att under den skrovliga alkydfärgen så är min båt vit. Jag hade fel, gelcoaten är ljusblå! Skall försöka damma av mina photoshop-kunskaper och få till lite bilder med båten i den kulören för att se hur den tar sig ut. Den vita alkydfärgen skall bort i vilket fall som helst, men det får vänta medan den kallaste delen av vintern passerar, så jag har ju tid på mig att bestämma mig.

Visningar: 108

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor