Under flera år hade jag förmånen att få vara med och arrangera veteranbåtsevenemanget Fri Fart. Vi körde först på Göta kanal utanför Linköping och flyttade sedan in till Kinda kanal mitt inne i city. Under de sista verksamma åren utökade vi evenemanget med något som vi kallade Classic Poker Run. Vi körde på sjön Åsunden - en av sjöarna i Kinda kommun. Under de två senaste säsongerna har evenemanget arrangerats i Stockholm av eldsjälarna Kevin Liljegren och Anders Vaernéus. I år kunde jag för första gången vara med och köra med min nyligen införskaffade Windy; en gång konstruerad av min pappa Åke.

Det var en härlig känsla att få hänga med runt på Mälaren tillsammans med drygt tjugo andra ekipage. Jag hoppas kunna framkalla lite av känslan med bilderna i mitt album från evenemanget här på Swedish Classic Boats. De flesta bilderna tog min son David, men även Kevin L och min fru Kerstin har bidragit.

Ni hittar albumet bakom den här länken: https://swedishclassicboats.ning.com/photo/albums/sthlm-classic-pok...

Visningar: 502

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor