60-sportsnabb%20med%20bes%C3%A4ttning.jpgEn Sportsnabb är indragen i garaget för reparation. Renovering låter lite pompöst! Orginalgelcoaten  kvar, således aldrig försedd med en massa färg. Orginalbeslag kvar, men som vanligt noppriga. Extra förstärkt, redan där borde jag dragit öronen åt mig. 10-12 kg plast påsmetad inuti hela båten.

Det är bara att kavla upp ärmarna och ta fram vinkelslip, stämjärn, skrapor av alla de slag. tio timmar senare syns den ursprungliga rovingmattat från 1960. Det kliar så skönt och tiden rusar iväg! Naturligtvis är panelen söndersågad och en plastratt monterad, på fel sida. högersidan. Detta och en del annat tillkommer på plastsidan.

Det roliga är kvar. Spackling och slipning. En ny ratt från Attwood ligger och väntar. Nytt orginalreglage, samt alla kopplingar till motorn. Spegeln ska prydas av en Evinrude 18 från 1961, priset, 650 på Tradera får rymmas inom budgeten. Fyndet kostade 4000, men då ingick en toppenfin vagna med belysning och spel. Så även denna gång räcker mina 10,000 för hela kalaset.

Visningar: 412

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor