Nu har jag tappat räkningarna på vilken dag av renoveringen som båten befinner sig på. Men här kommer en liten uppdatering av den pågående IW Sport renoveringen.

Efter flytt till huset har det blivit en hel del arbete med båten. Tyvärr syns det inte så mycket eftersom det mesta har bestått i att slipa, spackla, slipa och sedan spackla.

Jag har även plastat det sista av båten som var kvar att göra, nämligen mellan däcket och skrovet på insidan. Det tog tre kvällar och en hel massa glasfiberväv.

Så nu är båten färdig ur ett konstruktions perspektiv.  Visserligen ska jag vända på båten och göra det sista av botten snart. Man vet aldrig vad som kan döljas under den färgen.

Har även passat på att införskaffa en reservdelsmotor och en kåpa till min motor som var felaktig. Så nu finns det lite delar att göra även motorn fin.

Har nu lagt andra lagret med epoxy primer. Har tyvärr sett att det måste på lite mera spackel och slipning, men nu är jag väldigt nära att få på den slutliga färgen på däckat.

Visningar: 452

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor