En tanke, om den är uppåt väggarn överlåter jag till er andra att avgöra. Jag återupprepar ett sms jag fick för någon dag sedan. "Att köpa en förbyggd klassiker för småpengar, och sedan konvertera den till en unik vacker båt med minimal arbetsinsats. Lära ut till andra att se igenom det nuvarande utseendet och plocka fram det som det igentligen är.:o)"
Drömmen vore att mitt framför den gamla ägaren slakta tillbyggnaden. Men det är inte realistiskt... Men är det mer realistiskt att köra båten till en snickarverkstad, och där med hjälp av sissodär 3-6 personer göra det nödvändigaste under en tidsrymd på ca.6 timmar. Sedan skicka den på transport till Anders V där några andra kan ta vid och slutföra förvandlingen. Den ska inte bli i toppskick. Utan ett mer ursprungligt skick. Observera båten har en mulrande fungerande v8 i sig och tanken är att sälja den lagom till våren. Är det här vansinnigt! Det vore spännande att få höra några komentarer på detta. Mvh Janne P.s en bild kommer senare på hur hon såg ut...

Visningar: 147

Kommentar av Tom Hemréus den 25 Oktober 2009 kl. 11.11
Tycker det låter som en kul grej! Nåt som kunde öka gemenskapen i Swedish classic boats. Var har ni tänkt hålla till på ett ungefär? Jag är båtbyggare till yrket och ställer gärna upp om jag kan lösa det praktiskt.
Kommentar av Janne Hansson den 25 Oktober 2009 kl. 12.13
Om idén skulle fungera och vi blev tillräckligt många så är första anhalt 14mil från Sveriges framsida, Lidköping är staden. Innan du skrev var vi 3st så vem vet kan det gå i lås. För två veckor sedan togs båten upp och ligger nu i Skara. Men visst är tanken kul... :o)
Kommentar av Tom Hemréus den 25 Oktober 2009 kl. 20.15
Ok! Jag är på! Ja det är en skitbra idé! Jag bor i Uddevalla och har väl ca 1 timmes bilfärd till Lidköping.
Kommentar av Henrik Widstrand den 26 Oktober 2009 kl. 11.39
Är intreserad av motorn.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor