Idag tvingades jag hastigt och oförutsett ta farväl av en kär gammal vän! Vill med dessa ord tacka dig kära värmepistol.... mitt liv hade inte varit det samma utan dig. Du fanns alltid till hands när jag behövde dig... du ställde alltid upp och gjorde grovjobbet!
Och även om jag ett flertal gånger bränt mig på din heta nos är jag otroligt tacksam för alla de otaliga timmar du arbetat tillsammans med mig. Idag gick du plötsligt bort mitt under pågående arbete... trots ett snabbt återupplivningsförsök gick du inte att rädda.
Du hann aldrig se X-Rays däck färdigskrapat... men jag och alla de båtar du så outtröttligt jobbat med, tackar dig för en ovärderlig insats i att få Sveriges veteranbåtsflotta lite vackrare. Hoppas du får ett fint andra liv när jag snart lämnat in dig på återvinningen. Och jag är säker på att du inte har någonting emot att jag redan imorron skaffar mig en ny garagepartner.

Vila i frid... oändligt tack för din enastående insats under de här åren!

Visningar: 260

Kommentar av Christer Sandelin den 17 Maj 2014 kl. 20.36

snyft

Kommentar av Uffe Nyman den 17 Maj 2014 kl. 20.53

Som sedan länge sedan ur skåpet kommen verktygsfetischist vet jag precis hur det känns. Mina djupaste kondoleanser...

Kommentar av Anders Welén den 19 Maj 2014 kl. 8.40

Alldeles för tidigt.

Det är långt ifrån alla arbetskamrater som har denna underbara förmåga att sprida sådan värme omkring sig.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor