I senhöstas skrev jag en del om mina planer på ett Speedybygge. Mycken trevlig respons fick jag då, och Erik sände mig även mycket härlig läsning via mail, vilket jag tackar extra mycket för, Tack! Jag hade också en liten vision att kunna lasta en Speedy på kärran och åka till Fri fart i år.. Och nu när denna underbara dag närmar sig så känner jag lite ångest och inre skam för att detta ännu ej blivit verklighet pga olika orsaker såsom mycket förvärvsarbete, lokalbrist mm... MEN; Visionen lever, ritningen sitter på väggen i hobbyrummet, snickeri vidtalat ang plywood, och jag har Traderafyndat en härlig Fastwin 18. Och som sagt, snart får jag möjlighet och nöje att se mysiga små plywoodbåtar och kanske få träffa och språkas vid med dess kaptener, och bättre "spark i baken" kan man ju inte få!!

Visningar: 100

Kommentar av Inge Andersson den 19 Juli 2010 kl. 16.43
Härliga tankar ! själv bar jag på mina i närmare 20 år, men jag hoppas att du inte väntar så länge som jag.
Med lite taggning av sommarens race med Speedy lite varstans så kanske du kommer i gång till vintern !, Du har ju en tidsenlig motor och det är en bra början ! Lycka till !
Kommentar av Rickard Lundgren den 19 Juli 2010 kl. 16.50
Tack! Jag har följt ditt bygge med stort intresse, tack för alla bilder Du lagt in under byggets gång! Ca 5 år har gått sen jag första gången såg en Speedy, och fick idén att bygga en.. hittills.. :)
Kommentar av Erik Olof Tidblad den 19 Juli 2010 kl. 20.20
Bäste Rickard,,mitt erbjudande kvarstår och hoppas få se dig på Fri Fart så du får åka lite,,. Kul att du hittat en lämplig motor,,, det finns ju ett gammalt ordspråk som lyder "Har man skälla får man ko",,,så till nästa år är det nog båt också!
Kommentar av Rickard Lundgren den 19 Juli 2010 kl. 20.50
Japp, Selcon o jag kommer på Fri fart! Och tack igen för erbjudandet!
Kommentar av Jan Sundstedt den 19 Juli 2010 kl. 21.22
Tappa inte modet Rickard. Du kommer säkert igång en vacker dag ... inte minst efter att ha fått se (minst) tre Speedy i aktion på Fri Fart. Dessutom kommer det att finnas ett renoveringsobjekt till påseende!
Kommentar av Rickard Lundgren den 19 Juli 2010 kl. 21.46
Vad häftigt det ska bli!! Hm, renoveringsobjekt till påseende.. Intressant! Men inte till salu väl?!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor