Det var ett tag sen jag uppdaterade min Tiedemann renovering.

Jag har hållt på hela tiden men med mycket invändigt som inte syns,som nya balkar bakom akterspegeln så den sitter kvar ett år till ;)

Jag beställde ju virke på Testrum AB till stäven och bottenstock men det har bara varit strul....:( när jag väl fick min ek så var den nyfälld så den gick inte att använda till att gära ny stäv av i sommar(alldeles för blöt) tror jag.

Jag tror inte att jag ska rekommendera någon att handla hos Testrum för det är bara EN MASSA BORTFÖRKLARINGAR hela tiden....han som sågar är ute och röjer snö...nästa gång är han ute och sandar.....nu är han förmodligen ute och sopar sand :)))

Jag är ganska besviken på Testrum för han visste att jag skulle i sjön i år och så strular han bara i 3 månader.......

Har förresten en klubbmedlem i HBK som inte är så glad just nu...samma strul :(

Men som tur var så finns våran träbåts guru Anders V.....så allt håller på att ordna sig.

Här får ni lite bilder....Trevlig forsatt helg ;)

Visningar: 150

Kommentar av Bo Wahlström den 25 Mars 2012 kl. 22.30

Kul att se att det går framåt, heja på.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor