Det går sakta men säkert framåt med Tiedemannaren ;)

Jag vart inte nöjd med den gamla reparationen av akterdäck så ny reparation är påbörjad,jag har även gett min gamla MD47 hopp om ett fortsatt liv i (Delfin).Motorn har fått rengjort oljefilter,ny olja och det gamla luftfiltret är grundligt rengjort. Dieselfilter är bytt och vattenpump är nysmord. Jag har även gett proppelleraxeln nytt dyrt fett. Sen så har jag fortsatt att finslipa överbyggnad och sen är det bara relingslisten kvar att slipa rent.

Denna veckas jobb är att slipa klart däck och överbyggnad,dammsuga båt,båthus....fixa akterruff taket som jag skjutit på länge nog nu.

Jag har en plan att sjösätta 11-12 maj och jag hoppas att planen håller.

Visningar: 247

Kommentar av Joakim Funhammar den 6 April 2013 kl. 17.25

Ser bra ut snar i hamn.

Kommentar av Micke Persson den 6 April 2013 kl. 17.50
Hoppas på bättre väder än det dom har lovat i veckan....tur att det inte är så djupt i långholmskanalen ;-)
Kommentar av Micke Persson den 6 April 2013 kl. 17.52
I hamn är den snart....ovan eller under ytan ;-)
Kommentar av Joakim Funhammar den 6 April 2013 kl. 21.36

Hi hi

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor